اگر برای مهمانی هایتان به دنبال غذاهای متفاوت و به اصطلاح دهن پر کن هستید که در آن ها هم پلوی مخلوط باشد هم خورش و هم آش و کباب با ما این منو را دنبال کنید .تا مهمانانتان انگشت به دهان بمانند. 

 

آجیل پلو

 

آجیل پلو یک پلوی مخلوط و خوش رنگ و لعاب عیانیست که در برخی شهر های آذربایجان و در مهمانی های رسمی شان پخت میشود .

 

غذای ایرانی

مواد لازم برای 4تا6 نفر

برنج : 500 گرم 
مرغ بدون استخوان :500 گرم 
برگه زردآلو : 300 گرم 
برگه قیسی : 500 گرم
خلال بادام : 200 گرم 
خلال پسته : 200 گرم 
زرشک : 300گرم 
پیاز متوسط : 2عدد
زعفران سائیده شده : 1 ق چ 
کره : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم

 

روش پخت : 

 

برنج را با آب سرد بشویید و به مدت چند ساعت در آب خیس دهید.

مرغ را بشویید و سپس داخل ابکش بریزید تا آب اضافی گرفته شود. بعد آن را خرد کنید.

بعد از خیس خوردن برنج ، قابلمه ای را تا 2/3  حجم آن از آب پر کنید و بر روی حرارت گاز قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس برنج را به همراه کمی نمک داخل  قابلمه در حال جوش بریزید و بگذارید تا مغز آن نیم پز شود. بعد آن را آبکشی کنید.

برگه های زردآلو را بشویید و به همراه کمی آب  حدود 2ساعت خیس دهید.

زرشک تمیز شده را هم بشویید و بعد داخل سبدی بریزید تا آب اضافه آن خارج شود.

قیسی ها را هم بشویید و به دو قسمت تقسیم کنید و بعد آن را هم در مقداری آب خیس کنید.

بعد از خیس خوردن قیسی ها  آنها را داخل یک تابه داغ شده با مقداری کره بریزید و روی حرارت قرار دهید. مقدار کمی هم زعفران به آن اضافه کنید و قیسی ها را در مخلوط کره و زعفران تفت دهید.

یکی از پیاز را  خلالی خرد کنید و در تابه دیگری به همراه مقداری کره سرخ کنید.

برگه های زردآلو ی خیس خرده شده را از آب بیرون بیاورید و داخل سبدی بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود. بعد آنها را ، به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید.

زرشک را هم جداگانه در مقداری کره یا روغن سرخ کنید.

پیاز بعدی را هم به صورت خلالی خرد کنید و داخل تابه دیگر به همراه کمی کره و زعفران تفت دهید.بعد تکه های مرغ را همراه با نمک به پیاز اضافه و سرخ کنید.

در قابلمه ای که میخواهید آجیل پلو را آماده کنید مقداری روغن بریزید و ته آن را با سیب زمینی یا نان بپوشانید. سپس برنج، مخلوط برگه زردآلو، قیسی، خلال بادام و پسته و زرشک را به صورت لایه لایه داخل قابلمه بریزید و این لایه را تا تمام شدن همه مواد ادامه دهید و بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا بخار داخل قابلمه بپیچد و بعد حرارت را کم کنید تا پلو کاملا دم بکشد.

مرغ ها را هم در کنار برنج آماده شده بچینید.

 

همچنین بهتر است در کنار این غذا نیز طرز تهیه کوکو سبزی را از سایت نمناک فرا بگیرید و در کنار سفره خود داشته باشید.

مواد لازم کوکو سیب زمینی

  • سیب زمینی:یک کیلو
  • تخم مرغ : 4 تا 5 عدد
  • پکینگ پودر یا جوش شیرین : یک قاشق مرباخوری سرخالی
  • نمک و فلفل : به مقدار کافی

کوکو سیب زمینی

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دکتر ليزر بواسير Nate class arabi - class riazi اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها mgh9090 بازی های ps4 مشتی چت | مشهد چت Brenda خرید کفش و کتانی اسپرت چگونه مدرسه ای شاد داشته باشیم؟!